|
| Автор | Съобщение |
|---|
Касиди Милър Администратор, Актриса и Певица

Брой мнения: 58 Join date: 25.04.2011
 | Заглавие: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 2:02 pm | |
| |
|
 | |
STARS RPG THE BEST
Брой мнения: 4 Join date: 27.04.2011
 | Заглавие: Re: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 6:06 pm | |
| Към Админката:
Тъй като не БЛАГОВОЛИ да ми отговориш на ЛС-то реших малкото ти потребители да разберат каква си...КРАДЛА! Старс рпг е единствен по рода си и щом някой ще го краде аз определено няма да си мълча! Взели сте ни групите, някои от темите се преповтарят! Един такъв форум си е предостатъчен, защо се опитвате да ни крадете!!!!??? Явно имате особено голяма липса на идеи, че крадете нашите...соу screw it!!!
|
|
 | |

| Заглавие: Re: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 6:17 pm | |
| хъх, едно нещо подобно на вашето да има - ооо, тези крадат... емии, окей, щом ме мислите за крадла - така да бъдe ;]] |
|
 | |
STARSSSS RPGGGGGGGG Актриса

Брой мнения: 2 Join date: 27.04.2011
 | Заглавие: Re: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 6:19 pm | |
| За какво да те мислим като виждаме наши неща????????? |
|
 | |
STARS RPG THE BEST
 | Заглавие: Re: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 6:20 pm | |
| Едно? Подобно? Защо ли ми изглежда, че не е само едно и зааащо по дяволите казвате че е подобно, като е ЕДНАКВО ... или оправяте всичко или този форум ще бъде съсипаааан! Имаш час...опа 20 минути да оправиш всичко преповтарящо се със Старс и не го ли направиш форума ти няма да види и един нов потребител...горкичкият ще бъде съсипан до основи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Е?
|
|
 | |
Stolen Forums No More! Актриса

Брой мнения: 5 Join date: 27.04.2011
 | Заглавие: Re: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 6:36 pm | |
| Добре, скъпа, за какво трябва да правиш форум, абсолютно еднакъв с друг, при положение, че вече има един създаден и успешно развиващ се???? Явно тука виждаме особена липса на креативност  |
|
 | |
Сassie
Брой мнения: 2 Join date: 27.04.2011
 | Заглавие: Re: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 6:48 pm | |
| Айде моля ви, гледайте си форума и не се бъркайте в нещата на останалите. ((:
|
|
 | |
Stolen Forums No More! Актриса

Брой мнения: 5 Join date: 27.04.2011
 | Заглавие: Re: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 6:53 pm | |
| При положение, че това е форум, пълно копие на вече създаден, нали не вярваш, че нещата ще останат така... Изисква се труд и идеи, за да се направи един форум, а не Copy/Paste. И не, няма да си гледаме само нашия форум  |
|
 | |

| Заглавие: Re: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 7:02 pm | |
| Омг, копи пейст... Едно подобно да има и всичко вече било изкопирано.. :Х |
|
 | |
STARS RPG THE BEST
 | Заглавие: Re: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 7:41 pm | |
| Слушай какво мижитурке такава...не е едно нещо, ами е почти всичко за това го махни ВЕДНАГА и не ми излизай с евтините номера " виждала съм такива неща и по други форуми"!!!! Ако не го оправиш ти казах за последствията, така че... "ако обичаш" действай. Толкова ли е трудно да си измислиш някаква идея. Имам над 1000 ако толкова си го закъсала с идеите казвай ше помагаме, ама начина не е чрез копиране. Видя още веднъж нещо откраднато, няма да отговарям за последствията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
 | |

| Заглавие: Re: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 8:03 pm | |
| Първо, нищо не можеш да ми направиш. И други форуми мога да си направя, окей? ;] Това че името на групите съвпада с вашите, не означава че са копирани. Има и ДРУГИ. |
|
 | |
STARS RPG THE BEST
 | Заглавие: Re: Flood Masters Сря Апр 27, 2011 11:34 pm | |
| |
|
 | |
|